|

Vem är jag?

En nybliven företagare Själfullt, pensionär och återflyttad till Växjö. Med en liten fin familj, med barn och barnbarn. Så jag kan verkligen säga att jag idag lever ett mycket rikt liv.
Under många år har jag närt drömmen om att driva detta speciella företag Själfullt, Medvetet företagande. Men som för de flesta så har mitt liv varit upp och ner och ganska turbulent. Jag har väl under flera år rört mig runt denna dröm, men inte haft möjlighet att realisera den. Så det är först nu som möjligheten kom. Nu har det blivit möjligt och det är rätt i tiden.
För mig har tanken på att kunna slå ihop mina två stora kompetensområden och kunna göra något bra av det inte kunnat släppa greppet om mig. Med mycket lång erfarenhet av andlig utveckling och nästan lika länge med olika former av företagsutveckling så blev resultatet företaget Själfullt.
Att få möjligheten att inspirerar företagare till att bli ”Medvetna företagare” eller det ”goda företaget”, känns så otroligt spännande. En utmaning som jag ser fram emot och jag vet att jag kan göra mycket stor nytta. Den livsvisdom och kunskap jag bär med mig hoppas jag ska kunna komma många företagare till gagn.
Det är min absoluta övertygelse att vi behöver förändra företagandet och att alla goda aspekter måste få finnas i företagande. Inte bara klimat och miljö, utan medvetenheten om alla delar av ett företag. Både det goda och medvetenheten behöver verkligen genomsyra hela företagandet. Vi lever i en föränderlig annorlunda värld och det händer saker i en allt snabbare takt. Därför är det så viktigt att det medvetna goda företagandet får blomstra och bli synligt.

Ljus och värme Ina