Vårstädning

Det är något speciellt med en riktig vårstädning även om det händer på företaget. Visst är det en lite magisk känsla när den där rena fräscha lukten sprids i alla lokaler och skrymslen. Just på våren tycker jag den känslan är extra stark och speciell. När du stolt kan säga att alla skrymslen är väl rengjorda.
Kanske passade du på att slänga en massa gammalt bråte. Göra dig av med sånt du inte alls behöver. När fönstren skiner och vårsolen får lysa in. Då kan vi vara riktigt nöjda med det vi åstadkommit.
Men när gjorde du en inre vårstädning i ditt företag och dig? En mental storstädning på det inre planet, för att släppa in vårljuset i både företagets inre och ditt inre.
Bär du med dig en massa gamla föreställningar som du borde gjort dig av med för länge sedan. Går du och grubblar på sånt som skulle blivit av men inte hanns med? Hur många negativa tankar tänker du varje dag i ditt företagande? Vad är det för tankar som snurrar runt dagligen?
Finns det gamla programmeringar du skulle ha släppt för länge sedan. Trosuppfattningar som präglar vårt företagande, som ex. Jag är arbetarbarn jag får inte vara rik.  Det finns många närmare ett hundratal negativa programmeringar om pengar. Något som många av oss går och bär på, ofta utan att veta om det.
Hur ser det ut med dina kända och okända blockeringar? Det är tanke mönster som ställer till det för oss. Det är också något vi går och bär runt på som företagare.
Behöver du hjälp med den inre vårstädningen?  Det kan vara svårt att hitta detta på egen hand. Det är en del av vad jag arbetar med. Hela året om inte bara vid storstädningar.
Låt vårsolen skina både i det inre och yttre företaget. Låt det nya ljuset lysa.

Ljus och värme Ina