Sömncoachning

Livet är förunderligt. Här har jag gått och funderat på hur jag ska komma igång riktigt ordentligt i mitt företagande. Så helt plötsligt kommer det uppifrån: Sömncoachning!
Oj så jag har grunnat på detta, funderat fram och tillbaka, ska jag verkligen våga byta riktning och satsa på sömncoachning. Mediterat och kommit fram till att, jo jag ska satsa på sömn.
Då kom frasen: -Jag väljer att sova gott och vakna pigg.
Så jag började lägga ihop mina kunskaper och erfarenheter, plus mina egna erfarenhet av mycket långvariga sömnproblem, med medicinsk bakgrund. Mitt intresse för personlig och andlig utveckling i över 40 år. Då jag både gått flera utbildningar och utbildat andra.
Så för drygt 20 år när jag gick min stressterapeututbildning (stresscoach), hade jag som specialarbetet just sömn och stress.  Efter utbildningen började jag att kombinera olika tekniker och övningar för en bättre sömn. Sakta steg för steg har jag jobbat mig fram, testat både på mig och andra.
Nu har jag gjort en kombination av allt detta och skapat en helt egen metod, som syftar till att sova gott, istället som ofta blir att man jobbar mot sömnproblemen.
Det känns underbart härligt och fantastiskt att jag slagit in på denna stig sömnens stig. Med ljusa, varma klara kärleksfulla vibbar. Det kommer att vara lätta steg denna vandring. Med en innerlig önskan om att kunna hjälpa flera med denna metod. Nu vet jag att den håller måttet och jag kan känna mig trygg. Nu äntligen, har den vuxit fram och blivit en metod, ”Själfullt metoden”
Det  fanns ingen tvekan längre och jag känner att det kommer att gå jättebra. 

Sov gott och vakna pigg!
Med kärlek Ina