|

Själslig Utveckling

Själslig utveckling, eller SQ, handlar om vår förmåga att finna mening och sammanhang i livet. Det är en intelligens som är lika viktig som IQ och EQ, och som har stor betydelse för vårt välbefinnande och våra relationer. Genom att utveckla vår SQ kan vi skapa ett liv som är mer meningsfullt, harmoniskt och lyckligt.
Det forskas en hel del runt om SQ idag. Något som blivit stort utomlands är, medveten valuta och medveten ekonomi. Tyvärr ligger vi långt efter i Sverige på just det området.
Själslig utveckling vara så mycket. Det kan handla om att söka efter sin livsväg, att utveckla sin andliga tro eller att helt enkelt lära sig att leva i nuet. Det finns inget rätt eller fel sätt, det viktiga är att man gör det på ett sätt som känns meningsfullt för en själv.  Det viktiga är vem du är, inte vad du presterar.
Den väg jag valt som företagare är just Själfullt företagande.
Själfullt företagande handlar om att kombinera vinst med mening. Det skapar en verksamhet som inte bara är lönsam, utan som också bidrar till ett bättre samhälle. Att kunna hjälpa andra till en bättre plats i livet, genom unika samtal, föredrag, utbildningar och workshops. Själfulla företagare drivs ofta av övertygelsen om att deras verksamhet göra skillnad. Vi vill använda vår tid och våra resurser för att skapa något som har ett positivt inflytande på världen. Själslig utveckling kan ske på många olika sätt.  För mig känns Hjärtats väg så viktig. När vi gör det som vi brinner för, och när vi följer våra innersta värderingar, utvecklar vi vår SQ.
Medvetet företagande är en växande trend. Allt fler företag inser att det är möjligt att kombinera vinst med mening. Själfulla företagare visar att det är möjligt att skapa en verksamhet som är både framgångsrik och hållbar.
Med kärlek Ina