Själfulltveckan

Nu är de allra första Själfulltveckan till ända, men absolut inte den sista. Det är så att jag redan börjat planera, för nästa års Själfulltvecka. Det känns som det blir lite mer substans än bara en enda dag för företagets skull. Har du några bra och roliga idéer så tar jag mycket tacksamt emot dem.
När det gäller tävlingen, som pågick hela veckan, avslöjar jag nu svaret och siffran är 63! Varför just 63? Frågar säkert några. Jo helt enkelt för att jag blev så ung och vital. Företaget arbetar med ”Medvetet företagande”, Medvetenhet är nummer 63 i Budbärare Boken. Det är en bok jag själv använder i mitt dagliga arbete.
För hela Själfulltveckan så drog jag kort nr 63 Medvetenhet (jag lovar att det var helt slumpmässigt). För mig kändes det så rätt och så väldigt talande. Hela min verksamhet handlar ju om ”Medvetet företagande” för att ge småföretagare stöd. Att hjälpa dem att få en bättre grund Kärna och stabilitet i företaget. Att hjälpa dem att få en hållbar riktning i sitt företag och företagande. Helt enkelt att bli mer medvetet företagande.
Mitt Nyhetsbrev började komma ut just den här veckan. Det kommer nog att komma ungefär en gång i månaden. Några gånger när jag har något intressant på gång kan det också komma ett informationsblad. Skulle just du vilja ha mitt Nyhetsbrev framöver, så är det allra enklast att du går in via min hemsida Sjalfullt.se. Att jag hade möjligheten att börja med Nyhetsbrevet just denna vecka tycker jag själv blev riktigt bra en extra puff för mig.
Nästa år blir det någon form av tävling. Kanske små videotips mm. Det vore trevligt om jag kunde engagera andra företag också.
Den respons jag fått gör mig ödmjuk. Det har varit uppmuntrande kommentarer, roliga kommentarer. Å så en stor portion glädje. Inte blev det som jag tänkt, men garanterat bättre och det är väl så det ska vara.

Ljus och värme Ina