Själfulltveckan

Själfulltveckan skapade jag för att göra något roligt kring företagets ettårsdag den 17/2 2023 och att göra mig mer synlig i digitala medier. I förhoppningen om att det ska bli ett återkommande evenemang. som sakta växer lite varje år. I Själfulltveckan vill jag att hela min livsuppgift -Att hjälpa andra att öppna sitt hjärta till en ökad medvetenhet, ska lysa igenom. Min andra ledstjärna -Hjärtats väg till ökad medvetenhet ska också kännas hela veckan.
Det blir inte så mycket till aktiviteter om det är bara jag, tycker jag. Så det kändes rätt att börja samverka med andra  företag. Så till nästa Själfulltveckan 2024 den 12-18/2 har jag försökt hitta företag och organisation som står för samma värden som jag gör.
Åh vilken tur jag haft!
An-Dei Sven-Alex Trygg han kommer för att hålla ett tre timmars event. Som öppnar portarna till kärlekens  oändliga kraft. En workshop som kommer att innehålla både live kanalisering QA, ställ nästan vilka frågor du vill. Det blir också meditationer och övningar under workshopen. Hans böcker kommer också att finnas till försäljning.
En yogaform som passar min kropp perfekt är Sensing yoga. Därför är det så roligt att Jeanette Bladh kommer att hålla ett pass varje morron.  Det blir hos henne eller via digitala medier. Så vi alla får en fin, skönt och friskt start på dagen.
Young Future är en organisation som hjälper unga att hitta en ny mening i livet. De driver också Förebildspodden, med Tobias, Edvin och Pär. En podd om människor med intressanta livsresor och erfarenheter intervjuas. För att inspirera ungdomar och ge dem nycklar till ett bättre liv. I Själfulltveckan kommer de att släppa ett podd avsnitt med Sven-Alex Trygg.
Av hel mitt hjärta hoppas jag du ska kunna finna någon aktivitet som passar dig under Själfulltveckan 2024.

Med kärlek Ina