|

Personlig utveckling när den är som bäst

Eftersom personlig utveckling är så viktig för mig så känns det fantastiskt bra att kunna lyfta An-Dei, Sven-Alex Trygg och hans Youtube kanal. Det är personlig utveckling när den är som bäst. Han gör det på ett mycket lättsamt och humoristiskt sätt. Det han säger blir så naturligt, enkelt, så rakt, ärligt och med mycket kärlek.

För att citera Sven-Alex själv: ”An” – i riktning mot. ”Dei” – Gudomlighet, att skina (keltiska), dig själv (svenska, fonetiskt) Så, An-Deis uppdrag är inte att hjälpa dig nå ett mål, utan stötta en process, en resa till din egen Gudomlighet, till dig själv och väcka din egen inre Sol. Kolla även in hans samlingsplats Awakening Love tribe, en kärleksfull och trygg community på nätet.

Hans budskap är så rätt och viktigt och det passar så väl in i mitt eget tänkande och varande med personlig utveckling. Personlig utveckling är en mycket viktig naturlig del i mitt eget liv, ett sätt för mig att leva. Det är precis lika viktigt i firman.

För att ta sitt företag och sig själv in i den nya tiden med allt vad det innebär idag, tror jag det är jätteviktigt att vi känner till  vårt egna och företags frö (kärna, som jag  pratade om förut). Eller får hjälp att hitta det. För det är först då som företaget kan skapa sig en bra och stabil grund (ett starkt rotsystem) att stå på. Det är en stor lycka om de sammanfaller, men det är ingen nödvändighet. Tyvärr så ser jag idag så många småföretag som vacklar och inte står stadigt, ofta för att de aldrig har tänkt på sitt frö.

Några viktiga tankar, ledstjärnor i mitt företag är: Jag vill lyfta företags inre värden. Hjärtats väg till medvetet företagande. Jag vill hjälpa andra att hitta sinnesro.

Jag har tillstånd att visa bilden.

Med kärlek Ina