|

Nätverksspecial

När det gäller nätverkande så har jag fått en mycket speciell gåva. Det är förmågan att kunna sammanföra personer yrkesmässigt. Jag är otroligt tacksam för och gör mitt bästa för att vårda och förvalta den gåvan väl.  Den har genom åren också givit mig så mycket glädje. Tror också de som fått samarbeten är glada och tacksamma. För mig blir det en mycket speciell känsla. Det blir en blandning av svagt pirr och Aha känsla, då vet jag vad som är på gång. Ibland står den ena personen alldeles nära mig. När det dyker upp en bild av den andra. Andra tillfällen får jag bara för mig att sammanföra två personer och båda dyker upp som inre bilder. Men det är inget jag kan styra eller tvinga fram.
För ett tag sedan sammanförde jag två killar Edvin och Tobias, de kände inte alls varandra. Nu har de blivit goda vänner och samarbetar i olika projekt, Young Future och med Förebildspodden Då får jag känslan igen och min vän
An-Dei, Sven-Alex Trygg dyker upp i huvudet på mig. Så naturligtvis sammanför jag dessa killar. Så nu blir det ett poddavsnitt. Det avsnittet ser jag farm emot att få höra. Det kommer alldeles säkert handla om personlig utveckling när den är som bäst.
För många år jättelänge sedan blev gåvan tydlig för mig. När jag var bekant med en kille som hade en ingenjörsfirma och en kille som hade en liten måleri firma. Fick så tydligt den där speciella känslan. Sen kom en massa tvivel. Hur tänkte jag nu? De är ju så långt ifrån varandra. De är inte i samma bransch mm. Det visade sig vara en ”match in heaven”. Det blev en vinn vinn situation på flera plan. De blev dessutom vänner för livet, när de upptäckte att de delade samma intressen.
Jag har rätt att publicera bilden.
Ljus och värme Ina