Motstånd

Blogginlägg 2.
Vi pratar ofta och mycket om julstressen och allt som ska vara klart innan årsskiftet. Vi jagar ofta den perfekta julen. Tyvärr så blir det sällan riktigt som vi tänk oss.
Tänk om vi kunde låta julen få vara en tid av kärlek och umgänge med nära och kära. En tid när vi verkligen kan vila och kan hämta ny kärleksfull kraft i oss själva. Då är vi redo på ett helt annat sätt att komma igång igen efter ledigheterna.
Något vi sällan pratar om, är när orken tryter och vi bara inte kan komma igen. Allt blir ett enda stort, ibland gigantiskt, motstånd, för vissa tar det till och med tvärstopp.  Vi fick allt för lite av den vila vi behövde. Någon glädje att komma tillbaka finns inte, den är helt borta.
Det är lätt att tänka ”men jag är ju inte stressad, bara fruktansvärt less”. Det kan vara svårt att sätta fingret på vad det handlar om”. Men varför känner jag då så här, jag har ju varit ledig? Då är det lätt att det även smyger in både skam och skuld i tankarna.
Tänk vad skönt att veta att det finns hjälp att få.
Med unika samtal hos mig, får du stöd i din egen process. Med min långa erfarenhet anpassar jag samtalen till just dina behov. Genom samtalen kan vi försiktigt och kärleksfullt, med stor respekt, lösa upp motståndet och hitta vägar för att du ska kunna gå vidare. Kanske är du, eller blir, beredd att hitta helt nya vägar.
I samtalen får du varsamt ett växande i ditt eget varande. Det leder dig till en inre förändring och transformation. Bli inte förvånad om du tar en helt ny riktning. Att du väjer att gå ditt hjärtas väg.
Samtalen kan ge en vardag med sinnesro och balans.
Med kärlek Ina