Magi

Vad ser du i bilden?
Är det bara några stenar eller en egen magisk liten värld?
Efter många och långa funderingar om jag skulle våga starta företag igen. Så kom jag fram till att jag bara behöver göra det, för att jag ska må bra och få göra det jag är bra på och verkligen kan. Detta innebar en hel del ganska drastiska men medvetna positiva förändringar i mitt liv. Till slut bestämde jag mig jag kör.
Jag startade Själfullt. Plötsligt fanns det en möjlighet för att flytta till Växjö igen. Det gick i raketfart, med att hitta boende och flytt. O oj så välkomnad jag kände mig, för mig blev det att flytta hem.
Mycket medveten om hur viktigt Själfullt är för mig, så började de hända saker. Några skulle kanske använda ordet Flow istället eller något annat, men jag upplever det som ren magi.
En gammal god vän hjälpte mig att få till en ”landningsida”. Lite senare kom en vän som hade suttit och lekt lite, med en logga till mig, som visade sig vara perfekt. Många fler små saker bara dyker upp eller blir till.
Under en promenad så fick jag en insikt om vilka företagsfärger jag ska ha. Det om så klart och rakt, grönt gult och grått. Ingen färgkombination jag skulle tänkt på själv. Men helt enkelt perfekt. Jag fick också några ord inne i huvudet, något min mamma sa till mig. Det kändes som hon fanns med.
För mig så är det en självklarhet. Har vi hittat kärnan/själen  i vårt företag och medvetet arbetar utifrån den. Då vågar vi också förändra eller som jag startat upp ett företag. Vi kanske till och med vågar lyssna på vad företaget säger till oss. Att då veta att jag gjort medvetna bra saker och fått hjälp. Då infinner sig hos mig en trygghet i att jag gjort rätt och är på rätt väg.

Ljus och värme Ina