Komma igång igen

Efter en lång, härlig och lugn sommar med mycket sol och bad , har jag fyllt på med mycket energi.
Nu när jag var ute och gick för att få inspiration och att lyssna på mitt företags inre röst. Kom två personer förbi och tog bilden, direkt i stunden. Den visar så mycket av min sommar. Med södra Bergundasjön i bakgrunden.
Jag känner mig verkligen laddad inför hösten som är fylld av kundkontakter, spännande utmaningar och roliga projekt. Det är ganska fantastiskt så mycket roligt som kommer att hända och det ska kallas jobb? När jag får göra precis det jag älskar och verkligen brinner för.
När jag tänker på medvetet företagande och lyssnar in vad Själfullt vill säga mig. Då händer det alltid saker i smått och stort. Tänk bara att detta par dök upp precis när jag behövde det och kunde ta bilden, precis så som jag ville förmedla.
En liten händelse fick mig verkligen att tänka till. För mig är ”tid och planering” jätteviktigt något som ska ge sinnesro. Dessutom något jag också jobbar med, så ja det är viktigt. Jag såg något om ”tid och planering” och började fundera på min morgonrutin. Varför jag har den och hur ganar den mig? Hoppsan, det var bara för att det ”ska vara så”. Nu har jag gjort om den rutinen och helt plötsligt blev det en morgonstund i ställt. Vilket passar mig mycket bättre, med betydligt mindre press.
Hela sommaren har det kommit sådana små aha upplevelser. Det är nog för att jag givit mig tid att lyssna inåt både i mig och mitt företag. Jag verkligen fått tänka till, hur det ”ska vara” och hur jag vill att det ska vara. Sedan ändrat om till det jag vill ha.
Under sensommaren och hösten hoppas jag kunna skriva lite mer ingående om vad jag gör. Kunna beskriva min verksamhet lite bättre även här i Bloggen.