Insatgramvecka om sömn

Det blir inte alltid som jag tänkt mig, oftast bättre. Snabbt som bara den bestämde jag mig för att vecka 21 vara värd för ”Ensamföretagarna i Växjös” Instagramkonto. För att prata sömn så klart. Med den lilla tiden jag hade så på mig så tycker jag att jag hann förbereda mig ovanligt väl.  Med manus både till texter och videos. Så där och då på söndagskvällen innan kände jag mig lugn och avspänd. Jag gav mig själv en kärleksfull men riktigt läskig utmaning. Tanken var att jag skulle göra ett videoklipp per dag! Åh så taggad jag var.
Men universum tyckte nog att det blev en lite för stor utmaning just nu. När måndagen kom så startade det med ett obeskrivligt kaos. Dessutom så försvann alla texter jag hunnit förbereda någonstans ut i Cyberrymden. Kaoset hade direkt med inspelningarna att göra. Allt annat den dagen flöt som en stilla och lugn flod. Jag hann med en hel del hemma fix.
Till det viktiga temat sömn som hela veckan handlar om.  Jag tror jag fått ut budskapet ganska väl ändå, att jag är sömncoach. Att jag som sömncoach alltid fokuserar på god sömn, aldrig sömnproblemet. Det är så viktigt att fokusera och jobba för det vi vill ha och inte problemen. Det finns mycket vi kan göra för att vår sömn ska kunna bli bättre.
Tänk att trots allt som hände och försökte sätta käppar i hjulet så har jag lyckats lägga ut två inlägg om dagen. Lyckats skriva texter till alla inläggen, även om det verkligen blivit i sista minuten. Jag har bestämt mig för att jag ska öva lite varje dag på att spela in, små små baby steps. Så nästa gång jag är värd för Instagramkontot blir det nog med videoklipp också.
Vill du sova gott och vakna pigg?
Med kärlek Ina