Hjärtats väg

Gott Nytt År! Till er alla som läser min blogg.
Blogginlägg 1. Tänk vilket vackert ord som kom till mig för året 2024 -Hjärtats väg!
Det är ett ord som jag kärleksfullt vill ska finnas med mig hela året i allt jag gör. Jag vet att detta år kommer att innebära stora positiva förändringar för mig och mitt företagande.
Det föll sig så fantastiskt bra att mitt ord för året -Hjärtats väg, också är mitt företags speciella ord. Även temat för Själfulltveckan i år.
Min önskan är att kunna hjälp så många som möjligt att hitta sitt Hjärtats väg, varesig det gäller i det privat eller företagandet. Att utan stress, med lugn och struktur kunna navigera i vardagen. Lösa upp de svåra blockeringar vi bär på om företagande, som kan vara så svåra att nå. Som jag brukar säga företagandets och vår inre värld.
Just nu så är det med enskilda ”Unika samtals” paket. Men under året så hoppas jag att det kommer andra möjligheter från mig också. Föredrag och kanske utbildningar. Det kan till och med tänkas att det blir Youtube inspelningar.
Det är lite spännande att utomlands så forskas det en hel del på medveten ekonomi och medveten valuta. Det är dessutom vetenskapligt belagt att dessa företag mår mycket bättre än vanliga företag. Det gäller just företag som går hjärtats väg. Här i Sverige så är det ingen forskning alls på detta område, inte som jag känner till i alla fall.
Medvetet företagande och Hjärtas väg är en trend som bara blir starkare och mer synlig även här i Sverige. Enligt mig så tror jag det är starten på den nya tidens företag, en helt ny era när det gäller företag. Där vi syftar till att göra gott i alla avseenden. En ny filosofi med företag som är långsiktiga hållbara och värnar om vårt samhälle och vår jord. Vi kommer på ett helt nytt sätt ta ansvar som företagare.

Med kärlek Ina