Att göra jobbet

De flesta känner till talesättet -Barn gör som man gör, inte som man säger. Alla vet också att det är precis så det är. Men hur blir det i ett företag? Jag har ju prata en hel del om att jag använder en bok Budbäraren och korten, just att använda både boken och korten ger en extra dimension, i mitt eget företagande. Jag ha fått en stark inlevelse en vilja, som känns större än mig, som också gör mig riktigt ödmjuk. Att verkligen i mitt dagliga företagande använda mig av Budbäraren. Att verkligen vilja göra dagen så bra som möjligt.
Varje dag startar jag med en morgonstund, den är nästan helig för mig. Den sätter tonen för hela dagen. Ger en grundning en sorts trygghet, den skapar positiv energi. Först blir det frukost, sedan kortdragning och läsning ur Budbäraren ofta i samband med meditation. Det blir rörelseövningar och därefter är jag klar för dagens planering. Så känner jag mig redo för dagens alla aktiviteter.
Varje projekt litet eller stort får också ett kort och en ”energi” från Budbäraren. Det sätter tonen för hela projektet och det är häpnadsväckande hur väl korten passar ihop med projekten. Den positiva grundenergin sätter tonen för hela projektet. Jag känner också att det hjälper mig att vilja göra ????
Ofta inför en träff med någon kund eller annan företagare så dra jag också ett kort. Om en annan inblandad vill kan de få dra kortet. Det ger också en fin grund en energi för hele mötet. Ofta så har vi börjat prata och det visar sig att det är precis det temat som korten visar fram.  Kanske ska jag göra ett större jobb eller projekt. Det blir ett kort för det tillfället också.
En sak som jag observerat är att det går mycket lättare att arbeta så här.

Ljus och värme Ina