|

Årsavslut

Nu är jag lite senare ute än jag brukar vara, med att avsluta året som gått och starta upp det nya året. Men visst måste det få vara så ibland.
Det roliga pysslet med att ställa iordning själva kalendern spar jag till Julledigheten.
I år blir kalenderfärgen blå. Ett ovanligt färgval för mig, så där fick jag nog hjälp från någon högre makt.
För mycket av året kommer att handla om mitt företagande och då är ju en blå färg bra, sägs det. Det sägs ju signalera styrka och företagsamhet. Tycker därför att färgen kommer att representera året väl. Årets djur blir Ormvråk också ett fantastiskt bra val. Dess budskap till oss säger: -Det är din egen väg som gäller nu. Den vägen du valt i ditt hjärta. Min gåva till dig är att följa ditt hjärtas väg. Det är lite fantastiskt när årets ord blir just Hjärtats väg. Det är så många företag idag som verkligen vill gå Hjärtats väg. Mer om detta efter Nyår.
För mig så är den inre processen mycket viktigare. Att få gå igenom det gångna året och reflektera se tillbaka. Genom olika former av meditationer. Så släpper jag taget om ganska mycket. Sedan tar jag hjälp av flera olika övningar för att bättre kunna förstå vad som hänt och mina reaktioner. Så jag med gott samvete och inre styrka kan släppa det jag inte längre vill ha kvar. Det jag med glädje lämnar över till universum.
Samma sak med det år som ska komma. Jag gör olika övningar för att bättre kunna förbereda mig. Att jag inte tar med mig något in i det nya året som jag inte vill ha. Dagarna för nyår brukar jag försöka att meditera en hel del. Just för att på ett fint och klokt sätt bjuda in det bästa som komma ska.
Med kärlek Ina