|

Äntligen tillbaka

Jaa, jag är tillbaka, men vad betyder det? Tar jag bara upp tråden och fortsätter som vanligt? Eller har jag en vit Canvas som jag ska skapa något helt nytt av?
Nej! Nu tar jag tar kraften från detta nej, och öppnar upp för nya möjligheter. Jag väljer att gå nya vägar och jag väljer att få ny energi.
Men grunden i Själfullt kommer fortfarande att vara den samma, att hjälpa företagare och företag att hitta sitt innersta frö (förut pratade jag om kärnan). Att hjälpa företagaren och företaget att öppna sitt hjärta och att öka medvetenheten. Det är  egentligen en självklarhet, för detta är vad jag verkligen brinner för. Personlig utveckling och företagsutveckling i en alldeles unik kombination.
Visst det är onekligen jättespännande att ta sig an Själfullt igen. Frånvaron gör så det känns som jag startar lite grann på nytt igen. Denna gång är det med ny energi och en mycket mer stabil energi, som jag kommer att bygga upp verksamheten med.
Åh tänk så lyckligt lottad jag är! Jag kommer aldrig mer att ”jobba”. Hur tänker hon nu? undrar du kanske. Jo jag ska göra mitt allra bästa för att uppfylla både min Livsuppgift och mitt företag Själfullts innersta frö. Att hjälpa andra att öppna sitt hjärta och öka sitt medvetande. Det blir min ledstjärna i allt jag gör och i min dagliga verksamhet.
Jag kommer att var mycket lyhörd för det som kommer till mig och verkligen agera utifrån det. Med en mycket stor omsorg kommer jag också att välja vilka jag kommer att samarbeta med. Vi behöver kunna skapa en gemensam resonans. Det är personer och företag med ett öppet hjärta.

Ljus och värme Ina