12-18/2 Teos blommor och trädgård 

12-16/2 Sensing yoga

12/2  Connect hjärtats spis (privat) 

15/2 Förebildspodden 

17/2 An-Dei event INSTÄLLT

15/2 Workshop om boken Budbäraren INSTÄLLT

 

Teos blommor och trädgård

Under hela veckan kommer hans blommor att synas på olika sätt. Det kommer att gå att köpa hans 5 vykort, för endast 95 kr ink. porto
Teo är en mycket ung entreprenör. Som verkligen är passionerat förälskad i blommor. Han är ett strålande exempel på vad som menas att företag går Hjärtats väg. 

Under Själfulltveckan kan du köpa Teos 5 vykort här:
95 kr ink. porto.    
Swisha: 076-035 53 21
Skriv Ina, Ditt namn och adress i meddelanderutan i Swish.

Sensing yoga
12-16/2
Naturlig form

Häng med och starta dagen på ett skönt friskt vis! 

Läk din kropp med sensing rörelser!

Varje morgon mellan 07.30 till 08.00 under Själfulltveckan.

 

För att lära dig rörelser som djuren, barnen och naturfolken gör naturligt. Rörelserna gör att det lättar på spänningar som gör att din kropp läker. Höjer aktiviteten i din vagusnerv och tar hand om din viktiga bindväv (Fascia). 

Specialpris endast 500 kr för hela veckan!

 
Ta med mattan hem till mig! Eller delta via digital länk. Specialpris endast 500 kr för hela veckan. 

Swisha: 073-417 73 63  Var noga med att ange namn och e-post adress i meddelandefältet, så jag kan skicka dig länken om du väljer att delta via digitala medier. 

Förebildpodden 15/2
Intervju med Sven-Alex Trygg

Förbildspodden intervjuar Förebilder över hela Sverige med intressanta livsresor för att ge perspektiv, nycklar och verktyg till ungdomen. Podden bygger en buffé av förebilder. jag lyckades att sammanföra förebildspodden och Sven-Alex Trygg. Resultatet kommer ni nu att kunna lyssna på.  På Youtube Förebildspodden med Sven-Alex Trygg som gäst. 

Youtube Förebildspodden.

Den 15/2 kommer en länk till själva poddavsnittet. 

Inställt! An-Dei Event
Lördagen den 17/2 2024
I Växjö

Klockan 13-16 Vattentorget 1

En unik transformerade upplevelse som öppnar portarna till kärlekens oändliga kraft. Sven-Alex Trygg, är din guide som med glimten i ögat kanaliserar ett budskap från An-Dei, ett interdimensionellt folk som är här med ett kärleksbudskap till mänskligheten. 

INSTÄLLT

 

 

Inställt! Workshop om Budbäraren
15/2 klockan 18.30 till 21

Ovillkorlig kärlek är något vi alla behöver i våran liv. Att känna sig betydelsefull och få bekräftelse på det,är något av det Budbäraren hjälper till med. När vi ofta lever i skuggan av oss själv,lyfter Budbäraren fram själens ljus. De 80 teman på livets resa som Budbäraren bok och healing kortlek belyser,ger kraft i att se bakom personlighetens sår och mönster och ger en förståelse för varför dom finns .Själen ger kärlek till den delen av oss som behöver det,så att du kan frigöra och manifestera mer av själens närvaro i dig! Det blir en föreläsning och påföljande workshop (ca 2,5 timmar tillsammans )för att lära känna och använda Budbäraren. Budbäraren går att få köpa på plats Välkomna! Från författarna Birgit Tangen och Karen Säter

INSTÄLLT!

Lokal Underfångsvägen 8, hos Ina Annerstedt.
Kostnad 600 kr med bok och kort, 300 kr om du redan har boken och korten.
Swisha till Karen Säter 070-237 65 57 i samband med anmälan, den är bindande.
Sista anmälningsdag är den 11/2